Huijarit esiintyvät Tukesin työntekijöinä

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tietoon on tullut tapauksia, joissa ikäihmisille on markkinoitu sähkötarkastuksia vilpillisin keinoin. Tarkastajina esiintyneet henkilöt ovat mm. väittäneet, että ovat Tukesin työntekijöitä tai toimivat Tukesin määräyksestä. Tällaisia henkilöitä ei pidä uskoa ja tapauksista kannattaa ilmoittaa Tukesille.

Tukesille on myöskin tullut ilmoituksia, joissa vanhojen talojen kuntotarkastuksia on yritetty päästä tekemään hyvinkin aggressiivisesti ja joissain tapauksissa on väitetty tarkastusten olevan Tukesin rahoittamia. Kunto- ja saneeraustarkastuksia on kaupiteltu ovelta ovelle erityisesti pientaloalueilla, joissa on vanhoja rakennuksia. Tukesin tietoon tulleissa tapauksissa sähkösaneerauksia on markkinoitu esittämällä virheellistä tietoa asennusten laittomuuksista ja sähkötöitä on sitten myyty ”laittomuuksien” korjaamiseen. Näitä kaupittelijoita ei pidä päästää sisätiloihin eikä rakennuksen teknisiin tiloihin ja yhteydenotoista kannattaa ilmoittaa viipymättä Tukesiin.

Valtuutetut tarkastajat ja asennusliikkeet löytyvät Tukesin rekisteristä (tukes.fi/asiointi/rekisterit-ja patevyydet/sahko-ja-hissit) (Lähde: Tukes.fi /Ajankohtaista)

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä