"Kaikki ovat olleet tyytyväisiä"
Tutustu referensseihimme

Positiivisen kautta parhaisiin tuloksiin

Helsingin Paloheinässä sijaitsevan asunto-osakeyhtiön isännöitsijä Ahti Rantala on valinnut Sähkö-Teamin yhtiön sähkötöiden tekijäksi jo toistamiseen.

Noin viisi vuotta taaksepäin Sähkö-Team kävi ensimmäisen kerran uusimassa pysäköintialueen valaistuksen. Kaikki sujui Rantalan mukaan oikein mallikkaasti. Naapuria häirinnyt valojen kirkkauskin tultiin säätämään sopivammaksi pian valojen asentamisen jälkeen ja sittemmin ovat kaikki olleet tyytyväisiä – olkoonkin, että myöhemmin valokuidun asentamisen yhteydessä pihavalon piuha katkesi ja valo sammui joksikin aikaa. Aluksi luultiin, että valo oli rikkoutunut. Rantala kertoo, että Sähkö-Team otti asian tässäkin hoitaakseen, vaikka syy valaisimen pimentymiseen olikin lopulta toisen urakoitsijan kaivuutöissä sattunut kaapelikatko.

“Ei ole syytä vaihtaa. Hyvää palvelua olemme saaneet.”

Ahti Rantala, isännöitsijä

Perinpohjaista suunnittelua

Tällä hetkellä taloyhtiössä on alkamaisillaan sähköautojen latauspisteen asennus. Rantala on tyytyväinen siihen, miten positiivisessa hengessä eri vaihtoehtoja on saatu mietittyä. “Sähkö-Team otti asiakseen tehdä perusteellista suunnittelutyötä tilanteessa, jossa standardiratkaisu ei ollut hyvä”, kertoo hän.

Kun Rantalalta kysytään, aikooko hän käyttää Sähkö-Teamia jatkossakin, vastaa hän: “Ei ole syytä vaihtaa. Hyvää palvelua olemme saaneet.”

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä