Sähkökonehuolto ja -korjaukset

Meiltä ammattitaitoinen sähkökonehuolto ja -korjaus nopealla aikataululla omalla korjaamollamme Helsingissä tai asiakkaan tiloissa tarpeen mukaan. Sähkö-Teamilla on kymmenien vuosien kokemus ja loistavat korjaajat, jotka tuntevat sähkökoneet kuin omat taskunsa.

Ota yhteyttä sähkökonehuoltoon

Sähkökonehuolto teollisuudelle

Sähkö-Teamilta järjestyy sähkökonehuolto ja -korjaus kaikenlaisiin teollisuuden tarpeisiin. Teemme ammattitaidolla mekaaniset työt, käämintä- ja korjaustyöt sekä vaihde- ja jarrumoottoreiden huollot. Meiltä saat myös huollontarvekartoitukset, ilmanvaihtokoneikkojen ja huippuimureiden huollot sekä erikoiskonekorjaukset.

Korjaamomme sijaitsee Roihupellon teollisuusalueella Helsingissä, mutta voimme liikkua myös pääkaupunkiseudun alueella ja suorittaa huolto- ja korjaustyöt asiakkaan tiloissa. Meillä on asiakkaita ympäri Suomen, sillä osa koneista tulee huoltoon lähetyksinä.

Nopeat ja joustavat toimitusajat

Saat kauttamme monipuoliset palvelut tehokkaasti, sovitussa aikataulussa. Meillä hoidetaan laadukas sähkökonehuolto, mutta teemme myös sähkökonekorjaukset, koneiden irrotukset ja paikalleen asennukset, kuljetukset ja huollontarvekartoitukset. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Kysy lisää huoltopalveluista

Sähkömoottorihuolto ja korjaus

Olemme joustava monimerkkikorjaamo, joten sähkökonehuolto ja -korjaus onnistuu kaikille sähkökoneille merkistä riippumatta. Olemme Bauer-vaihdemoottoreiden valtuutettu huolto- ja varaosaliike sekä Fläkt Woods -puhaltimien valtuutettu huoltoliike. Hoidamme tarvittaessa erikoiskorjauksena jarrumoottorit, vaihdemoottorit, painokoneenmoottorit, servomoottorit, tasavirtamoottorit yms.

Huoltotyöt ja korjaustyöt meiltä kaikkiin sähkömoottorimerkkeihin kuten Vem, Asea, ABB, Baumuller, Siemens, Bauer, Elmo, Rietschle, Elektra faurndau, Elco, Bauknecht, Leroy Somer, Woods, Warn, General electric, Brook Hansen, ABM, Indramat, Sewer, Ohio, Bonfiglioli, Weg, Fanuc, Strömberg, Bauser, Elektrim, Stephan, Lafert, Mitsubishi, Lenze, Sew, Dietz, Flender, Loher, EBM, Nicotra, Lönne, Mez, Grunfoss, Sarlin... Teemme työtä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Meillä on valmiit alihankkijasuhteet, joten toimitukset ovat nopeat!

Sähkö-Team on sähkötöiden asiantuntija

Sähkö-Team on kokenut sähköalan yritys, joka on palvellut asiakkaita jo kymmeniä vuosia. Sähkökonehuolto palvelee asiakkaita Helsingissä, mutta otamme vastaan koneita kaikkialta Suomesta. Voimme myös tarvittaessa noutaa huoltoa vaativan koneen, korjata sen ja palauttaa takaisin sovittuna ajankohtana. Tämän lisäksi voimme myös suorittaa korjaustyön asiakkaamme tiloissa. Pystymme joustamaan myös työskentelyajoissa asiakkaan kiireen ja tarpeen mukaan. Kysy lisää!

Teemme lisäksi sähköasennukset yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen pääkaupunkiseudun alueella. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitseFacebookissa tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro tarpeestasi.

Autamme mielellämme kaikissa sähköhuoltoasioissa!