Nopeaa ja joustavaa palvelua sähkömiestä tarvitseville

Hoidamme kaiken kokoiset korjaus- ja asennustyöt Helsingissä ja Vantaalla usean kymmenen vuoden kokemuksella. Sähkö-Teamin sähkömies toteuttaa sähkötyöt laadukkaasti ja nopealla aikataululla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin.

Sähköasennukset

Kaikenkokoiset sähköasennukset ja sähkökorjaukset sekä tietoverkot nopeasti:
Kiinteistöihin, teollisuuteen, kotitalouksiin, toimistoihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin… joustavasti ja ammattitaidolla. Kaikentyyppiset valaistusratkaisut, ulkovalaistukset, toimitilavalaistukset, kodin valaistukset…

Sähköurakointi

Eri kokoisten uudisrakennusten ja saneerauskohteiden sähköurakointia pienkerrostaloista toimitilojen kautta omakotitaloihin luotettavien, omien sähköammattilaisten voimin.

Sähkökonekorjaukset

Nopeat ja joustavat toimitusajat. Sähkökonekorjaukset kaikkiin sähkömoottorimerkkeihin ja sähkömoottorityyppeihin ml. mekaaniset korjaukset.

Olemme Bauer-vaihdemoottoreiden ja Fläkt Woods -puhaltimien valtuutettu huoltoliike.

Sähkömoottorin huolto ja korjaus

Sähkömoottorin säännöllinen huoltaminen on järkevää sekä koneen käytön kannalta sekä rahallisesti. Uusien moottoreiden saatavuus on tänä päivänä melko huono, joten jo siksi kannattaa huoltaa ja korjata sähkömoottori ajoissa.

Sähköautojen lataus

Oletko hankkimassa sähköautoa?

Oikein mitoitettu ja oikeanlainen latausjärjestelmä tekee lataamisesta nopeaa ja turvallista. Ensimmäinen askel sen saavuttamiseksi on ottaa yhteyttä meihin.

Palvelut yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen

Palveluvalikoimamme on kattava, sillä pystymme hoitamaan yksittäisen sähköasennuksen tai vastaavasti kiinteistön kaikki sähkötyöt. Toteutamme ammattimaisesti esimerkiksi kylpyhuone-, sauna- ja keittiöremonttien yhteydessä tehtävät sähkötyöt, valaisinasennukset ja valaistuksen modernisoinnit. Lisäksi meiltä onnistuvat esimerkiksi autolämmitysjärjestelmien ja sähköautojen latausjärjestelmien asennukset.

Yrityksille toteutamme myös tietoverkkojen asennuksia ja toimitilasaneerausten yhteydessä tehtäviä sähkötöitä. Lisäksi teemme teollisuuden tarpeisiin muun muassa koneiden ja laitteiden sähköistyksiä ja teollisuusvalaistuksia. Pyydä paikalle osaava sähkömies Helsingin seudulla!

Vastaamme yhteydenottoihin yhden arkipäivän kuluessa.

Asunto-osakeyhtiön isännöitsijä, Helsinki

“Sähkö-Team otti asiakseen tehdä perusteellista suunnittelutyötä tilanteessa, jossa standardiratkaisu ei ollut hyvä.”

– Ahti Rantala

Lue koko asiakastarina »

Yksityisasiakas, Helsinki

“Minulle oli tärkeätä tukea paikallista yrittäjää ja niin valikoitui valaisinremontin tekijäksi Sähkö-Team. Asentaja teki todella siistiä työtä ja lopuksi siivosi kaikki jälkensä.”

– Anja Asikainen

Lue koko asiakastarina »

Sähkömies hoitaa isot ja pienet sähkötyöt Helsingissä

Oli kyseessä sitten yksittäisen valaisimen asennus tai isompi urakka, meiltä löytyy sähkömies jokaiseen hommaan Helsingin ja Vantaan alueella, tarvittaessa myös Espoossa. Tuttujen ja turvallisten asentajiemme käden jälkeen ja työn laatuun voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Toimintavalttimme on nopeus ja joustavuus: jos sähkötyöllä on kiire, pääsemme paikalle vaikka saman päivän aikana. Olemme yrityksenä sopivan pieni ja suuri, jotta voimme reagoida asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti.

Valitse Sähkö-Teamin koulutettu sähkömies

Sähkö-Team on vuonna 1977 perustettu yritys eli meillä on pitkä kokemus sähköasennustöistä. Tiimimme koostuu koulutetuista sähkömiehistä, jotka tekevät hyvää ja turvallista jälkeä alan standardien mukaan. Meillä on myös Helsingissä toimiva huoltopalvelu, joka tarjoaa kaikenlaisten sähkölaitteiden huoltoa ja korjausta esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin.

Asiakaslähtöinen palvelumalli

Olemme saaneet palautetta mukavasta asiakaspalvelustamme, mikä onkin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Otamme aina asiakkaan huomioon, käyttäydymme asianmukaisesti, siivoamme jälkemme sekä tarjoamme asiantuntevaa käyttöopastusta.

Ota yhteyttä kaikissa sähköasioissa

Valitse luotettava sähkömies Helsingistä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse timo.salenius@sahko-team.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Reagoimme kyselyihin yhden arkipäivän kuluessa, ja kerromme, milloin pääsemme paikalle.

Kiireellisissä tapauksissa soita 020 7862 330.

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä