Sähkömoottorin huolto ja korjaus
Tutustu referensseihimme

Sähkömoottorin huolto ja korjaus luotettavasti Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla

Sähkö-Team toteuttaa kaikkien sähkömoottoreiden huoltoa ja korjausta pitkällä kokemuksella sekä vankalla ammattitaidolla. Palvelemme kaikkia sähkömoottoreiden huolto- ja korjauspalvelua tarvitsevia tahoja pääasiassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, mutta otamme sähkömoottoreita vastaan koko Suomen alueelta. Pystymme reagoimaan sekä joustamaan työajoissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Omalle työllemme annamme aina vuoden takuun.

Sähkömoottorin huolto ja korjaus omassa huollossa

Sähköhuoltomme palvelee Helsingissä, johon sähkömoottorin voi toimittaa sekä huoltoon että korjaukseen. Voimme myös tarvittaessa noutaa huoltoa vaativan sähkömoottorin pääkaupunkiseudun alueella. Korjauksen tai huollon jälkeen palautamme sen takaisin asiakkaalle yhdessä sovittuna ajankohtana. Tämän lisäksi voimme myös suorittaa korjaus- tai huoltotyön asiakkaan tiloissa, kun sähkömoottori on iso tai sitä on hankala irrottaa.

Sähkömoottorin huolto ajoissa kannattaa

Sähkömoottorin säännöllinen huoltaminen on järkevää sekä koneen käytön kannalta sekä rahallisesti. Uusien moottoreiden saatavuus on tänä päivänä melko huono, joten jo siksi kannattaa huoltaa ja korjata sähkömoottori ajoissa. Esimerkiksi erikoisimmissa koneissa uuden moottorin saatavuus voi olla useamman kuukauden mittainen. Tämän odottelun seurauksena tuotantolinja seisoo rikkoutuneen moottorin takia ja rahalliset tappiot ovat sen mukaisia. 

Säännöllinen huolto kuten laakereiden ja tiivisteiden vaihto takaavat sähkömoottorin toimintavarmuuden ja pitkäikäisyyden.

Asiakkaidemme kokemuksia

Myllypuron Kiinteistöhuolto, Helsinki

“Voin suositella Sähkö-Teamia sataprosenttisesti vuosien kokemuksen perusteella.”

– Niko Laakso

Lue koko asiakastarina »

HSY:n Viikinmäen jätevedenpuhdistamo, Helsinki

“Erittäin hyvin on sujunut ja kiireisemmätkin työt on saatu todella nopealla aikataululla tehtyä.”

– Jyrki Purhonen

Lue koko asiakastarina »

Sähkömoottorin käämintä tehdään käsityötä

Mikäli huolto on joskus laiminlyöty, pystymme tarvittaessa esimerkiksi holkittamaan laakeripesät tai tekemään moottorin kääminnän.

Sähkömoottorin uudelleenkäämintä tehdään aina kokonaan käsityönä. Tuolloin tehdään kopiokäämintänä rikkoutuneesta moottorista tai magneettikelasta. Käsityönä tehtävän kääminnän paras puoli on se, että moottorista tulee usein parempi kuin tehtaan liukuhihnalla tuotettu alkuperäinen versio on ollut.

Uudelleenkäämintä toteutetaan noin parista työpäivästä yhteen viikkoon sijoittuvalla aikajanalla. Toimitusaika riippuu aina tapauksen kiireellisyydestä sekä koneen koosta.

Huollata ja korjaa sähkömoottori paikallisella ammattilaisella

Kun sähkömoottori on huollon tarpeessa, tuo se meille huoltoon. On aina halvempi ja helpompi huollattaa kone ajoissa kuin ajaa se ihan loppuun ja alkaa ihmettelemään mistä varaosamoottori saadaan tilalle. Toki siinäkin vaiheessa, kun kone on ajettu loppuun ja savut ovat tulleet ulos, tuo kone meille niin autamme joko korjaamisessa tai uuden koneen hankinnassa.

Vastaamme yhteydenottoihin yhden arkipäivän kuluessa.

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä