Sähkömoottorit
Tutustu referensseihimme

Sähkömoottorit luotettavalla ammattitaidolla

Sähkömoottorit ja kaikki niihin liittyvät huolto- ja korjaustoimet luotettavalla ammattitaidoilla Sähkö-Teamista. Palvelemme joustavasti sekä nopeilla toimitusajoilla asiakkaitamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun lisäksi myös koko muun Suomen alueella.

Kun tarvitset sähkömoottorin huoltoa, korjausta tai kokonaan uutta konetta, käänny hyvän palvelun Sähkö-Teamin puoleen! Vastaamme yhteydenottoihin yhden arkipäivän kuluessa.

Kaikki sähkömoottoreihin liittyvä samasta paikasta

Meiltä saat sähkömoottorit kuten vaihde-, tasavirta- ja oikosulkumoottorit ja kaiken niihin liittyvän vuosikymmenten kokemuksella. Olemme ensisijaisesti sähkömoottoreiden huoltokorjaamo – mutta kaikkea ei kuitenkaan kannata aina korjata, vaikka pystyisikin.

Me Sähkö-Teamillä ajattelemme aina järkevintä vaihtoehtoa asiakkaan kannalta. Jos korjaaminen maksaa enemmän tai lähes saman kuin uuden moottorin hankkiminen, niin meillä on tällöin aina tarjota vaihtoehto asiakkaalle. Voimme hankkia uudet vastaavat sähkömoottorit tai parhaassa tapauksessa moottori löytyy suoraan hyllystämme.

Kokonaisvaltaista palvelua

Usein uusien hankittujen sähkömoottorien kohdalla siirretään usein vanhasta rikkoutuneesta moottorista esimerkiksi puhallinsiipi tai hihnapyörä uuteen koneeseen, jotta asiat sujuisivat mahdollisimman kivuttomasti loppukäyttäjälle.

Meillä on useamman moottorivalmistajan valtuutuksia sekä toimimme jälleenmyyjinä esimerkiksi Moves-, Brook Hansen- ja Woods -sähkömoottoreille. Lisäksi vastaamme Bauer Gear Motors -vaihdemoottorien huoltoedustuksesta. Merkkiedustuksista huolimatta meillä on hyvät suhteet kaikkiin moottorimaahantuojiin Suomessa. Tämä takaa sen, että pystymme suurella todennäköisyydellä hankkimaan aina halutunlaisen sähkömoottorin asiakkaalle.

Oman uusien sähkömoottorien hyllyvarastomme pyrimme pitämään kunnossa pienempien yleisimpien moottoreiden osalta. Isommat sähkömoottorit saadaan yleensä 1-2 vuorokauden varoitusajalla, usein jopa saman päivän aikana toimitettua.

HSY:n Viikinmäen jätevedenpuhdistamo, Helsinki

“Erittäin hyvin on sujunut ja kiireisemmätkin työt on saatu todella nopealla aikataululla tehtyä.”

– Jyrki Purhonen

Lue koko asiakastarina »

Asunto-osakeyhtiön isännöitsijä, Helsinki

“Sähkö-Team otti asiakseen tehdä perusteellista suunnittelutyötä tilanteessa, jossa standardiratkaisu ei ollut hyvä.”

– Ahti Rantala

Lue koko asiakastarina »

Näin tilaat sähkömoottorit

Ota meihin yhteyttä mieluiten sähköpostilla. Voit myös toki soittaa ja toimittaa meille arvokyltin kuvan. Siitä löytyy aina miltei kaikki tarvittava tieto. Moottorikuvaa kysymme asiakkaalta vielä lisäksi mikäli siihen tarvetta. Toki jos tiedät millaisen sähkömoottorin tarvitset, voit tilata sen myös suoraan meiltä.

Miksi sähkömoottori meiltä?

  • Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, siirretään esim. siipi tai hammaspyörä vanhasta koneesta uuteen.
  • Tarjoamme laajan tietotaidon uuden moottorin hankintaan.
  • Tarpeen vaatiessa toimitukset ympäri Suomea.
  • Laaja tietotaito sähkömoottoreista jo vuodesta 1977 lähtien.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kun tarvitset sähkömoottoreihin liittyvää huoltoa ja korjausta tai täysin uutta konetta, ota yhteyttä hyvän palvelun Sähkö-Teamiin. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun lisäksi tarpeen mukaan myös koko Suomen alueella.

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä