"Tarjous piti sentilleen"
Tutustu referensseihimme

Tekemisen selkeys miellyttää asiakasta

Anja Asikainen halusi uusia kodistaan tekniikaltaan vanhentuneet ja osittain vialliset valaisimet nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi. “Minulle oli tärkeätä tukea paikallista yrittäjää ja niin valikoitui valaisinremontin tekijäksi Sähkö-Team”, kertoo Anja. Eikä hänen ole tarvinnut valintaansa katua.

Heti alkuun Anjaa miellytti selkeä ja yksiselitteinen tarjous, jossa oli selvästi kerrottu, mitä tehdään ja paljonko maksaa. Tarjous piti sentilleen ja se oli annettu töineen ja tarvikkeineen. Lisäksi hän piti siitä, että sai erilaisista valaisintyypeistä valokuvia ja tarvittavat tiedot ennakkoon sähköpostitse.

Sähkö-Teamin asentajat parasta A-luokkaa

Ennen työn aloitusta Sähkö-Teamilta tuli yrityksen omistaja tarkistamaan lähtötilanteen ja ottamaan tarvittavat mitat. Varsinaisen valaisinten vaihtotyön tekijään Anja on myös erittäin tyytyväinen. Molemmat saavat kehuja miellyttävästä, asiallisesta käytöksestä ja tavastaan ilmoittaa ennakkoon tulostaan. Anja kertoo, että monenlaiseen remonttimieheen on ajan saatossa törmännyt ja kehaisee Sähkö-Teamin asentajien olevan parasta A-luokkaa.

“Asentaja teki todella siistiä työtä ja lopuksi siivosi kaikki jälkensä”

Anja Asikainen

“Kun asentaja vielä työn myötä huomasi, että turvallisuuden nimissä tarvitaan lisäkytkimen asennus sähkökaapissa, jäi luottavainen mieli, että kaikki tehdään tarkasti ja huolella”, kertoo Anja. Urakkahinta piti, vaikka asentaja joutui tekemään verrattain paljon työtunteja, sillä työn edessä ollut maustekaappi piti purkaa, jotta työtä voitiin jatkaa.

“Asentaja teki todella siistiä työtä ja lopuksi siivosi kaikki jälkensä”, kehuu Anja. Hän antaa lisäksi kiitosta nopeasta toiminnasta, työn tarkkuudesta ja koko projektin selkeästä hoitamisesta. 

Anja kertoo käyttävänsä Sähkö-Teamin palveluita mielellään jatkossakin, jos vain tarvetta tulee.

Sähkö-Team

Pulttitie 8 (Roihupellon teollisuusalue)
00880 Helsinki

Olemme avoinna arkisin klo 7.30 – 16

Yrittäjät jäsenyritys logo Liitto logoasiakastieto suomen vahvimmat platina sertifikaatti

Copyright © 2024 Sähkö-Team Oy
Ota yhteyttä