Puhallinmoottorit ammattitaidolla Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Meiltä Sähkö-Teamista saat puhallinmoottorit sekä kaiken niihin liittyvän saman katon alta vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme puhallinmoottoreihin liittyvissä asioissa kuten kaikissa muissakin sähkömoottoriasioissa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Tarpeen mukaan palvelemme asiakkaita myös koko muun Suomen alueella.

Kysy lisää puhallinmoottoreista

Puhallinmoottorit kokonaisvaltaisesti asiantuntijalta

Puhallinmoottoreita on nykyään miltei joka paikassa, eikä niiden olemassaoloa edes välttämättä tiedosta. Pienimpiä puhallinmoottoreita löytyy esimerkiksi kodeista, isommat puhallinmoottorit löytyvät toimitiloista ja kiinteistöistä katoilta sekä esimerkiksi maantietunneleista.

Huollettavat ja korjattavat puhallinmoottorit voi toimittaa suoraan huoltokorjaamollemme Helsinkiin. Pääkaupunkiseudun alueella voimme myös tarvittaessa tulla noutamaan puhaltimen. Huollon tai korjauksen jälkeen palautamme koneen takaisin asiakkaalle sovittuna ajankohtana. Näiden lisäksi voimme tehdä myös korjaus- tai huoltotöitä asiakkaan omissa tiloissa, kun puhallinmoottori on liian iso irrotettavaksi tai se on hankalassa paikassa.

Monipuolisia huolto- ja korjauspalveluja takuulla

Teemme puhallinmoottoreiden huoltoa ja korjauksia monipuolisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Meiltä saa siis muutakin kuin laakereiden vaihtoa. Voimme pestä puhaltimia, esimerkiksi painepesurilla siivet puhtaiksi. Pesu ja uunikuivaus sekä uudelleen lakkaus tehdään huollossa aina tarvittaessa. Mikäli puhallinmoottorissa on vähäisempää irtopölyä, se poistetaan joko paineilmalla tai imuroidaan pois.Tarpeen vaatiessa puhallinsiipi myös tasapainoitetaan.

Ja jos huollettavana on hihnavälitteinen puhallinmoottori, arvioidaan sen hihnapyörien kunto ja tarpeen vaatiessa uusitaan ne.

Pienempien puhallinmoottoreiden huolto tehdään saman päivän aikana. Isommissa moottoreissa huolto vie muutaman päivän, esimerkiksi laakerihuoltojen kohdalla.

Huolloissa ja korjauksissa varaosilla on valmistajan takuu, omalle työllemme annamme vuoden takuun.

Tilaa puhallinmoottorin huolto

Uusi puhallinmoottori

Meiltä löytyy suoraan omasta varastohyllystä joitakin pienempiä puhallinmoottoreita. Mikäli halutunlaista moottoria ei ole meillä heti, hankimme rikkoutunutta vastaavan tilalle. Meillä on hyvät suhteet kaikkiin puhallinmoottorien maahantuojiin Suomessa, joten saamme suurella todennäköisyydellä uuden moottorin asiakkaallemme.

Miksi puhallinmoottorin huolto, korjaus tai ostaminen kannattaa meiltä?

  • Meillä on vuosikymmenten kokemus puhallinmoottoreista, vuodesta 1977 lähtien.

  • Meiltä löytyy luotettavan ammattitaidon lisäksi myös kaikki koneet ja laitteet moottoreiden korjaamiseen.

  • Puhallinhuollon tai -korjauksen yhteydessä selvitämme aina syyn, miksi kone on esimerkiksi rikkoutunut ennen aikojaan.

  • Omalla työllä aina vuoden takuu, varaosilla valmistajan takuu.

Puhallinmoottoripalvelua koko Suomen alueella

Kun tarvitset puhallinmoottorin huoltoa, korjausta tai kokonaan uuden koneen, ota yhteyttä meihin. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti Helsingin ja pääkaupunkiseudun lisäksi koko muun Suomen alueella.

Ota yhteyttä