Sähkömies Helsinki

Meiltä löytyy osaava sähkömies kaikenkokoisiin korjaus- ja asennustöihin. Toimialueemme on Helsinki ja Vantaa. Teemme sähkötyöt laadukkaasti ja nopealla aikataululla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin. Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Isot ja pienet sähkötyöt

Oli kyseessä sitten yksittäisen valaisimen asennus tai isompi urakka, meiltä löytyy sähkömies jokaiseen hommaan. Meillä on joukko tuttuja ja turvallisia asentajia, joiden käden jälkeen ja työn laatuun voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Toimintavalttimme on nopeus ja joustavuus: jos sähkötyöllä on kiire, pääsemme paikalle vaikka saman päivän aikana. Olemme yrityksenä sopivan pieni ja suuri, jotta voimme reagoida asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti Helsingin ja Vantaan alueella, tarvittaessa myös Espoossa.

Sähkö-Teamin sähkömies töissä

Palvelut yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen

Palveluvalikoimamme on kattava, sillä pystymme hoitamaan yksittäisen sähköasennuksen tai vastaavasti kiinteistön kaikki sähkötyöt. Toteutamme ammattimaisesti esimerkiksi kylpyhuone-, sauna- ja keittiöremonttien yhteydessä tehtävät sähkötyöt, valaisinasennukset ja valaistuksen modernisoinnit. Lisäksi meiltä onnistuvat esimerkiksi autolämmitysjärjestelmät ja sähköautojen latausjärjestelmät.

Yrityksille toteutamme muun muassa tietoverkkojen asennuksia ja toimitilasaneerausten yhteydessä tehtäviä sähkötöitä. Teollisuuden tarpeisiin teemme lisäksi muun muassa koneiden ja laitteiden sähköistyksiä ja teollisuusvalaistuksia. Pyydä paikalle osaava sähkömies!

Pyydä tarjous!

Sähkö-Team Oy

Sähkö-Team on vuonna 1977 perustettu yritys eli meillä on pitkä kokemus sähköasennustöistä. Tiimimme koostuu koulutetuista sähkömiehistä, jotka tekevät hyvää ja turvallista jälkeä alan standardien mukaan. Meillä on myös Helsingissä toimiva huoltopalvelu, joka tarjoaa kaikenlaisten sähkölaitteiden huoltoa ja korjausta esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin.

Olemme saaneet palautetta mukavasta asiakaspalvelustamme, mikä onkin yksi tärkeimmistä pyrkimyksistämme. Otamme asiakkaan huomioon, käyttäydymme asianmukaisesti, siivoamme jälkemme ja tarjoamme käyttöopastusta.

Valitse luotettava sähkömies, ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivujen tai Facebookin kautta. Reagoimme kyselyihin saman tien ja kerromme, milloin pääsemme paikalle. Kiireellisissä tapauksissa pystymme tulemaan paikan päälle vaikka heti.

Pyydä tarjous!