Sähkömies Helsinki

Meiltä löytyy osaava sähkömies Helsinkiin ja Vantaalle kaikenkokoisiin korjaus- ja asennustöihin. Sähkö-Teamin sähkömies hoitaa sähkötyöt laadukkaasti ja nopealla aikataululla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin.

Huolia sähköjen kanssa? Ota yhteyttä!

Sähkömies hoitaa isot ja pienet sähkötyöt Helsingissä

Oli kyseessä sitten yksittäisen valaisimen asennus tai isompi urakka, meiltä löytyy sähkömies jokaiseen hommaan Helsingin ja Vantaan alueella, tarvittaessa myös Espoossa. Tuttujen ja turvallisten asentajiemme käden jälkeen ja työn laatuun voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Toimintavalttimme on nopeus ja joustavuus: jos sähkötyöllä on kiire, pääsemme paikalle vaikka saman päivän aikana. Olemme yrityksenä sopivan pieni ja suuri, jotta voimme reagoida asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti.

Sähkö-Teamin sähkömies töissä, Helsinki.

Palvelut yksityisille, yrityksille ja teollisuuteen

Palveluvalikoimamme on kattava, sillä pystymme hoitamaan yksittäisen sähköasennuksen tai vastaavasti kiinteistön kaikki sähkötyöt. Toteutamme ammattimaisesti esimerkiksi kylpyhuone-, sauna- ja keittiöremonttien yhteydessä tehtävät sähkötyöt, valaisinasennukset ja valaistuksen modernisoinnit. Lisäksi meiltä onnistuvat esimerkiksi autolämmitysjärjestelmien ja sähköautojen latausjärjestelmien asennukset.

Yrityksille toteutamme myös tietoverkkojen asennuksia ja toimitilasaneerausten yhteydessä tehtäviä sähkötöitä. Lisäksi teemme teollisuuden tarpeisiin muun muassa koneiden ja laitteiden sähköistyksiä ja teollisuusvalaistuksia. Pyydä paikalle osaava sähkömies Helsingin seudulla!

Pyydä tarjous sähkötöistä

Valitse Sähkö-Teamin koulutettu sähkömies

Sähkö-Team on vuonna 1977 perustettu yritys eli meillä on pitkä kokemus sähköasennustöistä. Tiimimme koostuu koulutetuista sähkömiehistä, jotka tekevät hyvää ja turvallista jälkeä alan standardien mukaan. Meillä on myös Helsingissä toimiva huoltopalvelu, joka tarjoaa kaikenlaisten sähkölaitteiden huoltoa ja korjausta esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin.

Asiakaslähtöinen palvelumalli

Olemme saaneet palautetta mukavasta asiakaspalvelustamme, mikä onkin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Otamme aina asiakkaan huomioon, käyttäydymme asianmukaisesti, siivoamme jälkemme sekä tarjoamme asiantuntevaa käyttöopastusta.

Ota yhteyttä kaikissa sähköasioissa

Valitse luotettava sähkömies Helsingistä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitseFacebookin tai oheisen lomakkeen kautta. Reagoimme kyselyihin saman tien ja kerromme, milloin pääsemme paikalle.

Kiireellisissä tapauksissa pystymme tulemaan paikan päälle vaikka heti!

Ota yhteytta sähkömieheen